E-mail: info@adviser-group.hr
O NAMA

Upoznajmo se!

Adviser Group je agencija specijalizirana za dizajn web stranica, digitalni marketing i automatizaciju poslovanja. Naši klijenti nisu samo klijenti, već su naši suradnici. Dokaz naše upornosti i iskustva krije se u brojnim potvrdama koje su naši stručnjaci do sada prikupili (SEO certifikat, DBA certifikat, GDPR certifikat, certifikat poslovne komunikacije…). Osim toga, odnedavno se nalazimo i u Google partner programu što nam omogućava da svojim klijentima ponudimo određene beneficije pri suradnji.

Svakom suradniku pristupamo individualno prilagođavajući uslugu njegovim specifičnim zahtjevima i potrebama. Ne bojimo se našim partnerima ponuditi nešto novo što do sada već nije viđeno, ali svakako ne radimo mimo vaših želja. Svaki projekt koji radimo – radimo skupa.

Nije nam u cilju samo Vas “okačiti” na našu listu referenci. Svakom projektu posvećujemo maksimalnu pozornost a sve s ciljem da s našom uslugom budete potpuno zadovoljni. Svaka nova suradnja za nas je dobrodošla, ali ipak nastojimo ostvariti dugoročno partnerstvo u kojem postoji povjerenje i oslonac.

Kako ovo ne bi bila samo prazna, već viđena priča, pozivamo Vas da nam se javite ukoliko želite saznati više o nama.

Ukoliko posjedujete znanja i vještine za koje smatrate da bi dobrodošle našoj agenciji budite slobodni poslati nam svoj CV i nekoliko riječi o tome zašto biste baš Vi trebali postati dio našeg tima.

Želite raditi s nama?

Pište nam...

Feel the change, make the difference!

Dankovečka 48,
Zagreb

info@adviser-group.hr

+385 91 761 2710